KONFERENSLOKAL CARMEN 60 KVM FÖR 45 PERSONER

Hos oss är konferenslokalen Carmen den näst största vi har på anläggningen. Detta gör konferenslokalen till ett bra alternativ om ni är upp till 45 personer. Med ett utrymme på 60 kvm får det plats upp till 45 personer i biosittning.  Vill man ordna sittningen på ett annat sätt i Carmen organiserar vi gärna om borden för er. Möblerar du i en U-sittning får det plats upp till 24 personer och i skolsittning upp till 36 personer. Vi ser till att sittningen passar precis er typ av konferens. Med ett uppfriskande ljus från de vida fönstren och den moderna utrustningen lever Carmen upp till era förväntningar!

konferenslokal för 50 personer

VAD INGÅR I CARMEN KONFERENSLOKAL FÖR 50 PERSONER?

En dataprojektor finns i varje lokal på vår anläggning. Behövs det teknisk hjälp för att få tekniken att fungera hjälper vi självklart till.

Era 50 gäster kan alltid koppla upp sig på vårt kostnadsfria WiFi. Anslut enkelt till Internet och använd era enheter obehindrat. Ljudkvaliteten på en konferens är av stor betydelse för att allt ska flyta på obehindrat. Därför är Carmen precis som våra andra lokaler försedd med en ljudanläggning av hög kvalitet. Whiteboard, pennor och block till samtliga deltagare är standardutrustning som självklart ingår i varje lokal, till varje konferens.

Saknas något eller om andra funderingar dyker upp under konferensens lopp finns vi alltid nära till hands för snabb service.

Boka din konferenslokal hos oss! Välkomna!

Ingår:

  • Dataprojektor
  • Ljudanläggning
  • WiFi
  • Pennor
  • Block
  • Whiteboard

 

Heldag: 6.600:-
Halvdag/kväll: 4.950:-

Översikt konferenslokal för 50 personer

Skriv ut