KONFERENSLOKAL EVITA 100 KVM FÖR 90 PERSONER

Vår konferenslokal Evita är den största vi har på vår konferensanläggning. Med en yta på 100 kvm rymmer den upp till ca 90 personer i biosittning. Detta gör den utmärkt för stora konferenser och tillställningar. Vill man ordna sittningen på ett speciellt sätt organiserar vi mer än gärna om borden åt er. Vi anpassar sittningen så som det passar er bäst.  Evita garanterar ett perfekt utrymme för er konferens oavsett om ni är 30 eller 90 personer. Med ett fantastiskt dagsljus och modern utrustning lever Evita upp till förväntningarna.

konferenslokal för 80 personer

VAD INGÅR I EVITA KONFERENSLOKAL FÖR 80 PERSONER?

Alla våra lokaler är utrustade med en dataprojektor. Behöver ni teknisk hjälp med att synkronisera er dator, hjälper vi självklart till och får tekniken att fungera. Det är ingen hemlighet att sådana detaljer kan strula när man minst behöver det.

WiFi finns också i vår konferenslokal för samtliga 80 personer. Koppla enkelt upp er gratis och använd era enheter obehindrat med Internet. Vi har givetvis en ljudanläggning som ser till att alla deltagare kan följa konferensen med bra ljudkvalitet. Annan standardutrustning som självklart ingår är whiteboard samt pennor och block till samtliga deltagare.

Vi finns alltid tillgängliga ifall något skulle saknas, eller om ni har andra frågor rörande lokalen eller anläggningen.

Boka din konferenslokal idag. Välkomna!

Ingår:

  • Dataprojektor
  • WiFi
  • Ljudanläggning
  • Whiteboard
  • Pennor
  • Block

 

U-sittning: 26 personer
Skolsittning: 60 personer
Biosittning: 90 personer

Heldag: 9.600:-
Halvdag/kväll: 7.200:-

 

Översikt konferenslokal

Skriv ut