Det bästa är närheten!

Ulf Henriksson är utbildningsansvarig på Schenker Sverige och arbetar med allt från administration av kurser, inköp av kursledare och att boka lämpliga konferens-anläggningar. Han håller själv regelbundet kurser inom ledarskap och teamutveckling. Under sina mer än 20 år som både beställare och kursledare, har Ulf besökt många av Sveriges alla konferensanläggningar.

– På Schenkers huvudkontor i Göteborg har vi både konferens- och mötesrum, men ibland är det fullt hos oss och då är det otroligt praktiskt att Lilla Bommens Konferenscenter ligger vägg i vägg, berättar Ulf.

Schenker har varit kunder hos Lilla Bommens Konferenscenter i mer än tio år och man nyttjar deras konferenslokaler ett par gånger om året.

– Den stora grejen är egentligen att Lilla Bommens Konferenscenter regelbundet levererar mackor och fikabröd till våra utbildningar som vi håller här på vårt kontor. De ser till att leverera till våra olika konferenslokaler så att allt är klart inför våra pauser. Två gånger per år har vi introduktionskurs för nyanställda inom hela Schenker och det är ett program på två dagar med olika studiebesök. På kvällen lägger vi den gemensamma middagen inne i Lilla Bommens Konferenscenters matsal. Det är en lugn miljö, god och fräsch mat och väldigt bra service, säger Ulf.

Som kursledare i ledarskap jobbar Ulf en hel del med hur man bemöter andra människor.

– Redan vid ankomst kan man känna om en anläggning kommer hålla den servicen som krävs eller inte. Att arbeta med Lilla Bommens Konferenscenter är smidigt och jag får alltid hjälp med kort varsel. De håller en hög servicegrad och dessutom levererar de både god och nyttig mat, avslutar Ulf.