Sensus valde Lilla Bommens Konferenscenter

I september i år var det dags för Sensus årliga ledardag där cirkelledare ges chans till kompetensutveckling för att stärka sin roll som ledare.

– Att förlägga dagen till Lilla Bommens Konferenscenter var väldigt lyckat och för första gången på flera år fick vi inga negativa kommentarer kring luft, lokal eller mat. Tvärt om var våra deltagare odelat positiva till lokalerna, den goda maten och det trevliga bemötandet, berättar Frida Telleborn som är utbildningskoordinator på Sensus.

– Sensus var i behov av ett stort konferensrum på morgonen och mindre rum för olika grupparbeten under resten av dagen. Alla våra rum ligger på samma våningsplan vilket underlättade för kunden som valde att hyra alla utrymmen. Sensus avslutade dagen med after work där vi öppnade bar och dukade upp en härlig plockbuffé som blev väldigt trevligt och lyckat, berättar Eva Kihl Bergström på Lilla Bommens Konferenscenter.

– Våra deltagare kommer från hela Västra Götaland, Dalsland, Halland och Värmland och därför är närheten till Göteborgs Centralstation väldigt praktiskt. Det är enkelt att hitta, vattnet ligger runt hörnet och behöver man köpa något är det nära till Nordstans köpcentrum. Sammanfattningsvis kan man säga att Lilla Bommens Konferenscenter överträffade våra förväntningar och vi hoppas kunna förlägga fler konferenser hos dem framöver, avslutar Frida. 

Fakta:
Sensus studieförbund är en del av folkbildningen och ska ge möjlighet till utveckling och lärande i mänskliga möten genom kulturupplevelser. Arbetsformerna är studiecirklar, kulturprogram och annat folkbildningsarbete.