Konferenslokal Aida: 40 kvm för upp till 25 personer!

  Vår konferenslokal Aida är på 40 kvm och tar upp till 30 personer i biosittning. Detta gör konferenslokalen till alternativet som ligger i mitten storleksmässigt i vårt utbud. På 40 kvm får ni plats med upp till 30 personer beroende på hur ni vill arrangera borden. Prismässigt är det även ett bra alternativ om man vill rymmas relativt många på en mindre yta som känns stor tack vara fantastiskt dagsljus. Vill ni omorganisera borden till en annan sittning hjälper vi er gärna med det, men kom ihåg att det då inte ryms lika många. Är du på jakt efter en konferenslokal att ha en U-sittning i, får det här plats upp till 16 personer med denna möblering. Arrangerar man borden i skolsittning så kan vi välkomna upp till 24 personer. Vi hjälper er gärna välja vilken typ av sittning som passar just er konferens och konferenslokal. Med de vida fönstren och de moderna tillbehören i vår utrustning kommer ni bli mer än nöjda med Aida!

  WiFi finns gratis på hela vår anläggning för att säkerställa att våra gäster alltid kan vara uppkopplade. Ni kan obehindrat använda era enheter under tiden i Aida. För att säkerställa att ni har den bästa ljudkvaliteten under er tid hos oss har vi en högkvalitativ ljudanläggning i konferenslokalen. Whiteboard, precis som block och pennor, är standard i vår utrustning till våra gäster under varje konferens.

  Pris:

  Heldag: 5 950:-
  Halvdag: från 4 600:-

  Platser:

  16 – 30 personer

  Utrustning:

  Projektor, whiteboard, blädderblock, block, pennor, projektor, ljudanläggning och Wi-Fi. Vid önskemål finns bärbar dator att låna.