Konferenslokal Carmen: 60 kvm för 50 personer!

  Hos oss är konferenslokalen Carmen den näst största vi har på anläggningen. Detta gör konferenslokalen till ett bra alternativ om ni är upp till 50 personer. Med ett utrymme på 60 kvm får det plats upp till 50 personer i biosittning.  Vill man ordna sittningen på ett annat sätt i Carmen organiserar vi gärna om borden för er. Möblerar du i en U-sittning får det plats upp till 24 personer och i skolsittning upp till 36 personer. Vi ser till att sittningen passar precis er typ av konferens. Med ett uppfriskande ljus från de vida fönstren och den moderna utrustningen lever Carmen upp till era förväntningar och mer!

  Era gäster kan alltid koppla upp sig på vårt kostnadsfria WiFi. Anslut enkelt till Internet och använd era enheter obehindrat. Ljudkvaliteten på en konferens är av stor betydelse för att allt ska flyta på obehindrat. Därför är Carmen precis som våra andra lokaler försedd med en ljudanläggning av hög kvalitet. Whiteboard, pennor och block till samtliga deltagare är standardutrustning som självklart ingår i varje lokal, till varje konferens.

  Pris:

  Heldag: 7 750:-
  Halvdag/ kväll: från 5 800:-

  Platser:

  24 – 50 personer

  Utrustning:

  Projektor, whiteboard, blädderblock, block, pennor, projektor, ljudanläggning och Wi-Fi. Vid önskemål finns även bärbar dator till utlån.