Konferenslokal Figaro: 20 kvm för 10 personer!

  Figaro är en liten VIP-lokal på 20 kvm belägen på plan 9 där glasväggen ut mot väst ger en imponerande utsikt över Göta Älv och Operan.

  Har ni inte mer än 10 personer för er konferens eller möte så är Figaro det perfekta stället att samlas på för att få en extra lyxig miljö. Med en slående utsikt och vida fönster blir ljuset och miljön i denna konferenslokal oslagbara. Vi har självklart utrustat Figaro med en modern utrustning som ger er den perfekta konferensupplevelsen hos oss.

  Figaro har precis som våra andra lokaler en dataprojektor som assisterar er vid presentationer. Uppstår det problem med att synkronisera och koppla ihop denna med er dator, hjälper vi självklart gärna till.

  Genom vårt gratis WiFi som finns i Figaro och våra andra konferenslokaler kan ni ständigt vara uppkopplade på era samtliga enheter under hela konferensen. Med vår ljudanläggning lovar vi en konferens utan problem med ljudsystemet. Standardutrustning som även ingår är en whiteboard samt givetvis block och pennor för samtliga gäster.

  Pris:

  Heldag: 3 600:-
  Halvdag: från 2 700:-

  Platser:

  10 personer

  Utrustning:

  Plattskärm för uppkoppling via dator, whiteboard, blädderblock, block, pennor,  ljudanläggning och Wi-Fi. .

  Viktig information för tillgänglighet:
  OBS Lokalen nås endast via trappa. Hissen i byggnaden går endast till plan 8.