Konferenslokal Tosca: 30 kvm för 13 personer!

  Har ni upp till 13 personer som skall delta på er konferens kan Tosca vara rätt alternativ för konferenslokal hos oss.  Detta är vår minsta ordinarie lokal. (För mindre grupper, se även Figaro VIP-lokal för 10 personer.) Med en U-formation på borden rymmer denna konferenslokal 12 personer. Även vid en så kallad skolsittning är det likaså 12 personer. Med upplyftande dagsljus får lokalen en rymlig och fräsch känsla. Vi har utrustat Tosca med modern utrustning som ger er den bästa möjliga upplevelsen av er konferens hos oss.

  Era konferensgäster kan alltid vara uppkopplade på Internet, på samtliga enheter, tack vare vårt WiFi som ni har gratis tillgång till. Vår ljudanläggning i Tosca säkerställer att ni har hög ljudkvalitet på konferensen under presentationer av alla olika slag. Standardutrustning som en whiteboard finns även självklart i konferenslokalen, precis som block och pennor för alla deltagare.

  Pris:

  Heldag: från 4 400:-
  Halvdag: från 3 300:-

  Platser:

  U-sittning: 13 personer eller skolsittning för 12 personer.

  Utrustning:

  Projektor, whiteboard, blädderblock, block, pennor, projektor, ljudanläggning och Wi-Fi. Vid önskemål finns även bärbar dator att låna.